Sildid

13. september 2016

Hõrgutav pitsa!

Mmm kui hea on pitsa!
Aga kõige pealt, kasutasin pitsataigna valmistamisel väga lihtsat viisi, mille avastasin kuskil aasta tagasi. Tegemist on lihtsa pärmitaignaga, mille valmistamist õpetatakse leheküljel köök24. Lihtsad koostisained, lihtne teha ning kiire! 
Küpsetan alati taignat eelnevalt 5-7 minutit 200 kraadi juures ja alles siis lisan täidise. Üldiselt täidist ei valmista retsepti järgi, vaid lisan seda, mis parasjagu meeldib. Traditsiooniliselt ajasin taigna peal lusikaga laiali ketšupi, lisasin pitsa maitseainet ja peale kohustuslikud singikuubikud. Seekord lisasin vanaema tehtud seenesalati, marineeritud kurgi kuubikud ja taaskord kohustusliku juustu. 
Ja välja tuli selline:



Pilt ise ei olegi nii hea, aga pitsa maitses taevalikult!
Imeline maitseelamus...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar